Blog

SÓLYOMSZEM ÁSVÁNY

Sólyomszem ásvány hatása

SÓLYOMSZEM HATÁSA : védő, szerencse, szem, energia, hormonok, fájdalomcsillapító, keringési rendszer, emésztés, végtagok

SÓLYOMSZEMET a középkorban védő amulettként démonok és rontások ellen használták. Gyönyörű selyemfényű ásvány, amelyben mintha szemek csillannának meg, ezért tulajdonítottak neki szemgyógyító hatást már az őseink is. Erősíti az elmét, megóv az ártó szándékoktól és segíti a kitűzött cél elérését. A SÓLYOMSZEM segít, hogy megismerjük önmagunkat, rávilágít gyengeségeinkre, de segít kezelni is ezeket. Erősíti a fizikai testet, energiával tölti fel a győkércsakrát. Fájdalomcsillapító hatása van, nyugtatja a szervezetet, viszont nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. SÓLYOMSZEM szabályozza a hormonmirigyeket, mérsékli azok túlműködését. Javítja a keringési rendszert, jótékonyan hat a lábakra és a belekre. Azáltal, hogy feltárja a mélyen elzárt érzelmeket, csökkenti a váll és a nyak merevségét.

ALKALMAZÁSA:

Viselhetjük hosszabb távon ékszerként, figyelve az egy hetes megszakításokra. A bőség bevonzására tegyük a ház gazdagság sarkába.

Sólyomszem hatása : védő, szerencse, szem, energia, hormonok in 2021 | Mens  bracelet, Bracelets, Jewelry

Még szintén kedvelheted...