Blog

SZODALIT ÁSVÁNY

Sodalite Healing Properties | Sodalite Meaning | Benefits Of Sodalite |  Metaphysical Properties Of Sodalite | Charms Of Light - Healing

SZODALIT hatása: mesterkristály,önértékelés, lelki béke, szem, vérnyomáscsökkentő, zsíranyagcsere,torok problémák, kommunikáció.

A SZODALIT ÁSVÁNY a 12 mesterkristály egyike, viszont mindössze 200 éve ismerjük jótékony hatásait. Az önbizalom kövének szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat. Növeli az igazságérzetünket és erőt ad, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz. Arra ösztönöz, hogy szakadjunk el a berögzült szabályainktól, törvényeinktől és úgy éljünk, ahogy azt megérdemeljük és emellett kitartást biztosít, hogy az új nézetünk mellett ki is tudjunk állni. Régen használták látás javítására is, mivel jótékonyan hat a szemgyulladásra és a retinára. Viszont leginkább a torokra és annak problémáira van jó hatással, ezáltal gyógyítja a gége és hangszálak panaszait is. Szabályozza a szervezet folyadékfelvételét és csökkenti a magas vérnyomást.

ALKALMAZÁSA:

Viseljük hosszabb távon ékszerként, gyógyítás céljából tegyük a torokra. Használhatjuk meditáció közben is úgy, hogy a homlokunkra tesszük. 

Collection of sodalite and dumortierite gemstones. Collection of various  blue sodalite and dumortierite gemstones isolated on | CanStock

Még szintén kedvelheted...