Kártya

Az Esthajnalcsillag kártya üzenete

A mostani időszak energiája arra ösztönöz, hogy élj az adódó lehetőséggel, és bizakodva haladj előre, bártan használd a kreatív énedet.

Az olyan ember, aki életkora előre-haladta miatt nem esik kétségbe, mindig képes fiatalos maradni, befogadja az újdonságot, a friss élményre is nyitott, optimista életfelfogásával átvészeli a legnehezebb helyzeteket is.

A változások többnyire szerencsés fordulattal végződnek.

Akit a kreatív energia hajt, -jó értelemben- kíváncsi is, és teszi is a dolgát, szinte mindig gyümölcsöző a vállalkozása. Az élet egyre több élményt hoz elé.

Hamarosan válaszút elé érkezel, mely egy lejárt élethelyzet miatt alakul ki. Itt kell eldönteni maradsz a régi egyszer már megjárt úton, vagy szétnézel és új élményeket, feladatokat keresel.

Érzed is, hogy semmi nem olyan, mint régen. Akadozik az összes fogaskerék. Ekkor jó, ha előveszed a nyitott éned és a kreativitásod meg fogja súgni melyik út felé légy nyitott.

Pozitív életszemléttel a számodra helyes utat fogod választani. Legyen ez egy romantikus kikapcsolódás, vagy munka, netán munkahelyváltás. Jöhetnek meglepő fordulatok is, de mind kellemes lesz.

You may also like...