Blog

BÍZZ ABBAN, AMIT ÉRZEL…

MindenegybenBlog

TEREMTŐD LELKED HANGJÁT adta neked ajándékul, ami spirituális GPS-ként segít neked abban, hogy a helyes irányba, TEREMTŐD által kijelölt úton haladj életed során.

LELKED ÉRZÉSEIDEN KERESZTÜL SZÓL HOZZÁD…

ÉS MÉGIS ÉLETÜNK SORÁN hányszor nyomjuk azt el, hányszor kérdőjelezzük meg annak valóságát és létjogosultságát? hányszor akarjuk elhitetni magunkkal: biztos rosszul érezzük, velünk van a baj?

És ennek következtében hányszor lépünk rá olyan útra, melyen nem a szeretet ragyogó fénye, hanem a lélek sötét éjszakája, erőnk elvesztése vár ránk…

TE HÁNYSZOR HALLOTTAD ezt a mondatot: Nem jól érzed… Túl érzékeny vagy?

ÉS HÁNYSZOR hitted el, hogy igazak a kimondott szavak…

ÉS HÁNYSZOR igazolta az élet, hogy az első megérzésed volt a helyes?

Mindig bízz meg abban, amit érzel! Ne kérdőjelezd meg Önmagad és isteni ajándékodat. Érzéseid ajándékok, melyek tökéletesen mutatják azt az utat, amit a szeretet fényében járhatsz. Arra menj mindig, amerre a szeretet van… AZ A TE UTAD!

A SZERETET PEDIG EGY ÉRZÉS, nem szavak… a szeretet a tettek nyomán járó tiszta bizonyossága annak: megbecsülnek, szeretnek, és támogatnak.

OLYAN IDŐK JÖNNEK, amikor egy út vezethet csak ki a sötétségből: az egymás felé mutatott szeretet, tisztelet. Amikor össze kell fognunk, és egymás fényét erősítve, tisztelve kell MEGVILÁGÍTANUNK a sötétséget.

Bízz abban, amit érzel…

You may also like...