Blog

GONDOLATOK A NŐIESSÉGRŐL

Barátnő - Nőiség és nőiesség

A NŐIESSÉG VALÓJÁBAN EGY BELSŐ ÉRTÉK, AMIT JÓ KÖRVONALAZNI A FEJÜNKBEN.

LEGINKÁBB az a fontos, hogy megértsük,és tisztán lássuk, hogyan viselkedik egy nő, és mi hogyan szeretnénk viselkedni.Nem arról van szó,hogy kordában kell tartanunk magunkat, hanem arról ,hogy megismerjük a nőiséget a közösségen keresztül, automatikusan a nőies viselkedést választjuk bármilyen szituációban. Ez valójában egy értékrend, amely által a férfiak férfiasabbnak érzik magukat a nők pedig nőiesebbnek.

2. HA A NŐESSÉGÜNKKEL tisztában vagyunk, akkor, megengedhetjük a férfiaknak, hogy ők legyenek a kemények, mi pedig a lágyak és kecsesek.Fontos,hogy nem a képességeinkben leszünk korlátozva, ha igazán nőként viselkedünk, sőt egyre több mindent meg tudunk csinálni, amihez jobban értünk.

3.NŐIESSÉGÜNK ADJA VALÓDI ÖNBZALMUNKAT

Ha tisztában vagy önmagaddal az önbizalom jön magától. Amint érzed,hogy milyen vagy igazán, nem számit mások véleménye. Legyél extravagáns, vagy elegáns, sportos vagy visszafogott, ha a belsőd rendben van, lenyűgöző leszel, bármit is csinálsz.

HA ÖNBIZALMAT SZERETNÉL, keresd belső nőiességedet, mert olyan tartás ad, amit szabad szemmel is lehet látni, és megtörhetetlen. ÉRDEMES elgondolkodnod azon, hogy mit jelent számodra a nőiesség. Megtudod- e határozni a a saját értékeidet?

NE FELEDD az ismert mondás lényegét: EGY FÉRFI CSAK ANNYIRA TUD FÉRFIAS LENNI MELLETTED, AMENNYIRE TE NŐIESS VAGY!!!!

Nőiesség ereje- Angyalműhely

You may also like...