Blog

ÍGY VONZD BE AZ UNIVERZUM SEGÍTSÉGÉVEL VÁGYAIDAT.

KÉRLEK MOST CSENDESEDJ EL, fókuszálj szívedre, és őszintén fogalmazd meg, mi az, amit, ha most kérhetnél az Univerzumtól, valóra válna? Mire vágysz szíved legmélyén?

OLYAN ENERGIÁK dolgoznak most, melyben az álmok valóra válhatnak, olyan időszak jön, melyben végre beteljesülhet legnagyobb álmod!

A BŐSÉG ÁRAMLÁSÁNAK törvényeit betartva most magadhoz vonzhatod szívbéli vágyad valóra válását!

KAPCSOLODJ A BŐSÉG ÉRZÉSÉHEZ!

A BŐSÉG ÉRZÉSE az elégedett életet jelenti, amikor elégedett vagy mindazzal, amid van. Érdemes ilyenkor arra fókuszálni, amiért hálás vagy az életedben. Te döntesz minden nap, hogy a hála szemüvegén keresztül nézed a világot, vagy a hiány szemüvegét viseled minden nap. Fókuszálj mindarra, Amid van, amit már elértél, töltsön el az elégedettség és a hála érzése. Ez segíteni fog abban, hogy a bőség áramlásában maradj és kapcsolódj a bőség végtelen lehetőségeivel.

HIDD EL: MEGÉRDEMLED!

A LEGNAGYOBB CSAPDA, ami elválaszt attól, hogy megkapjuk, amire vágyunk, az a hit hiánya. Az önmagunkba vetett hit hiánya. Hidd el: veled is megtörténhet, neked is sikerülhet, TE IS MÉLTÓ VAGY RÁ!!!

MARADJ POZITÍV

EZ NEM AZT JELENTI, hogy hazudsz magadnak egy világot, és elhiteted magaddal, hogy minden rózsaszín. Azt jelenti, hogy  szembenézel minden kihívással, de tudod: képes vagy megoldani, elég erős vagy minden nehézséggel megbírkózni.

CSELEKEDJ!!

VEDD ÉSZRE A LEHETŐSÉGEKET, amit azért küldenek az égiek, hogy beteljesítsd sorsod, hogy valóra váljon szívbéli vágyad! NE VÁRJ A CSODÁRA, hanem tegyél érte, haladj cselekvő, tevő, lehetőségeket észrevevő emberként az utadon!

MÉLTÓ VAGY RÁ,MEGÉRDEMLED!

Az Univerzum üzenete – Engedd meg a változást…

You may also like...