Blog

JELEK, HOGY SPIRITUÁLIS AJÁNDÉKOT KAPTÁL AZ ÉGIEKTŐL.

A spirituális ébredésedet kísérő 51 jel - a harmadik 17 pont - Aureion  Pegazus energia és Angyalmágia oldala

HA A KÖVETKEZŐ 5 JELET TAPASZTALOD, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY SPIRITUÁLIS AJÁNDÉKOT KAPTÁL AZ ÉGIEKTŐL,ÉS NEM IS TUDSZ RÓLA:

  1. es -JEL-LÁTOMÁSOK VALÓRA VÁLNAK

A LÁTOMÁS többféle módon érkezhet hozzád: belső, erőteljes kép bukkan fel előtted, ismétlődő, erőteljes gondolatok, érzések – mintha valaki más szólna hozzád, vagy visszatérő álmok formájában.

HA EZEK a látomások valóra is válnak, akkor az égiek a látás ajándékát adták neked, ezzel sokkal mélyebbre látsz, mint fizikai szemeiddel.

2. jel-TISZTÁNÉRZŐ VAGY, EMPATA

HA EMPATA VAGY, akkor szivacsként szívod magadba környezeted rezgéseit. Tudod, mi van az álarc, a megjátszás mögött. Ismered a szavak mögött meghúzódó valóságot. Tudod, mit éreznek, gondolnak mások. Ez igazi ajándék lehet, ha megtanulod, hogyan zárd ki a negatív érzéseket, negatív gondolatokat, melyek másoktól áramlanak feléd.

3.jel-ERŐS INTUICÍÓ

ÖSZTÖNEID olyan erőteljes iránytűk, melyekre bátran hagyatkozhatsz, hiszen mindig a jó irányba visznek. Ez a lelki ajándék biztosít, hogy mindig arra menj, amerre a lelked a sorsod vinni akar. Ezen keresztül üzennek neked az égiek, és az angyalok.

4.Jel-RÉMÁLMOK

ÉLÉNK, erőtejes rémálmok, melyek mintha valóban megtörténnének, és melyekből felébredve tisztán emlékszel rájuk. Ezek valójában figyelmeztetések, üzenetek, melyekre mindig figyelj oda!

5.jel-SPIRITUÁLISAN JELENTŐS IDŐPONTBAN ÉBREDSZ FEL

SPIRITUÁLISAN jelentős óra: 3-4 óra közötti időszak. Ilyenkor a spirituális világ akar kapcsolatba lépni veled, és üzenetet küldeni.  Próbálj meg nyitott lenni ilyenkor, és figyelni arra, hogy mit akarnak üzenni neked!

15 jel, hogy jó úton jársz a spirituális megvilágosodás felé - Árkádia  Magazin

You may also like...