Dominó

Jóslás dominóval 5. rész (0-3, 1-3, 2-3, 3-3)

Az értelmezés: 

  • 3-3 

Vegyes jelű dominó. Érzelmi életedben furcsaságot tapasztalhatsz. Felüti a fejét a bizonytalanság, a féltékenység. Legyél óvatos ezzel az érzéssel, mert elronthatsz egy jól működő kapcsolatot.  

Anyagiak terén kellemes élmények várnak, mert váratlan bevétel jöhet, ami kihúz a gödörből.  

  • 3-2 

Negatív jelzésű dominó, vigyázz az elkövetkezendő időszakban a vagyonodra, mert könnyen elvesztheted a nagy részét egy jónak hitt döntés következtében. Nem ez a megfelelő időzítés a pénzügyi gondjaid megoldására, vagy a pénzed befektetésére. Ebben a néhány hónapban inkább folyjon minden a megszokott mederben, ne kockáztass! 

  • 3-1 

Negatív jelű dominó. Ebben az életszakaszban jobban teszed, ha elvonulsz, és magadban rendezed a gondolataid, mert alkalmatlan az idő az ismerkedésre, semmilyen kapcsolatra nincs pozitív hatással.  

Félreértelmezheted a szavakat. Az embereket rosszul ítéled meg. Megoszthatsz olyan infót, ami miatt a későbbiekben károd származhat.  

Annyi jó mutatkozik, hogy egy hír hallatán egy várakozó ügyed sikeresen tudod lezárni.  

  • 3-0 

Ez a dominó sem éppen jó jel.  

Irigységet, rossz döntést, árulást jelent. Legyél elővigyázatos a következő időszakban. Először fontolj meg mindent, és csak ezután cselekedj. A kimondott szónak ereje van és hatása másokra nézve is, ezért ne tegyél meggondolatlanul semmit, még a szavaid is előbb gondold át milyen hatással lehetnek másokra nézve.  

Folytatása következik. 

Az előző részeket a számokra kattintva olvashatod:  1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész.

 

You may also like...