Kezünk titkai

Kézelemzés

 

Ezt a bejegyzést egyfajta beharangozónak szántam, mert a régi nagy szerelmemről, a kézelemzésről tervezek részleteket felfedni, sorozatot indítani. 

 

A kézelemzést mondják tenyérjóslásnak is, de ez nem fedi a teljes nevet, mert elemzés során a kéz egészét nézzük, nem csak a tenyér vonalait, dombokat, sőt a kézfejet, a kéztartást, a körmöket, a bőrlécrajzolatot is.  

Fontos tudni, egy jel nem jel, a legtöbb esetben három helyen kell igazolódia egy-egy feltételezésnek.  

Éppen ezért felesleges aggodalom, amikor meglátunk egy-két kevésbé pozitív vonalat, vagy bármilyen más jelet, ami nem túl előnyös.  

Azért is fontos lenne megismerni a kezünk, tenyerünk jeleit, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, hisz az önismeret elengedhetetlen ahhoz, hogy gond nélkül el tudjunk igazodni a világban. Ennek ismerete nélkül olyan helyen próbálunk sikert elérni, ahol önismerettel azonnal tudnánk, egy adott lehetőségről, ez nem nekünk való, vagy épp fordítva.  

Sok szenvedéstől, üres köröktől óvnánk meg magunkat. Ezáltal a környezetünkben élőket is, hisz idegesen, ingerlékenyen, embertásainknak is ártunk, nem csak önmagunknak. Folytatása következik. 

 

You may also like...