Blog

KOZMETIKA TANÁCSOK NYÁRRA

A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak! | Kozmetika, terápia -  Mert a lélek a legjobb kozmetikus!

SOKAT TEHETÜNK BŐRÜNK SZÉPSÉGÉÉRT,FRISSESSÉGÉÉRT A NYÁRI IDŐSZAKBAN IS,KÜLÖNÖSEN FONTOS EZ AKKOR,HA BŐRPROBLÉMÁINK VANNAK. IME NÉHÁNY EGYSZERŰ TIPP, MELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL A MELEG HÓNAPOKBAN IS A “LEGJOBB BŐRBEN”LEHETÜNK!

1,VÉDD MAGAD-A túl sok és védekezés nélküli napozás, az UV-sugárzás közismerten hozzájárul a RÁNCOK,BARNA FOLTOK, SZEPLŐK kialakulásához,kifejezettebbé válásához, ráadásul KISZÁRÍTJA A BŐRT ÉS A HAJAT IS. Ha nem szeretnénk idősebbnek tűnni a korunknál,ha megfelelő faktorszámú FÉNYVÉDŐT használunk.

2,HIDRATÁLJ!-A meleg a hőség kiszárítja a bőrt, a hidratálás viszont szinte VÉDŐVONALAT húz a baktériumok a napégés és a szennyeződések előtt.Érdemes ilyenkor nem zsíros, hanem VÍZ VAGY GÉL ALAPÚ termékeket használni, melyek E-VITAMINBAN IS GAZDAGOK. Napfürdőzés után pedig az egész test szomjazik a hidratálás után, érdemes kipróbálni a NAPOZÁS UTÁNRA a krémeket.

3,RADIROZZ!-A krémek, és kezelések TISZTA BŐRÖN fejtik ki legkönnyebben a hatásukat.Érdemes ezért rendszeresen radírozni,hogy eltávolítsuk az elhalt bőrsejteket, amelyek eltömítik a pórusokat. Az otthoni radírozást azonben nem szabad mindennap alkalmazni, mert a gyakori dörzsölés GYULLADÁSHOZ vezethet.

4,ÉTELEDDEL IS TÁPLÁLD A BŐRÖD-A kiegyensúlyozott,zöldségekre gyümölcsökre,teljeskiőrlésű gabonafélékre,fehér húsokra,halakra és magvakra épített étrendbe nyáron érdemes a lehető legtöbb friss szezonális, nyers zöldfélét,gyümölcsöt bevezetni. A bőrnek különösen fontos az A,-B,-C,-és E,-VITAMIN, A BARNASÁG TOVÁBB FENNTARTHATÓ A BÉTA-KAROTIN (A VITAMIN ELŐANYAGA) segítségével, amit táplálék-kiegészítővel és például sárgarépával is bevihetünk.

A fenti tanácsokat megfogadva, egyszerű praktikákkal bőrünket TÖBB TÁPANYAGHOZ ÉS OXIGÉNHEZ juttathatjuk, amit bőségesen meghálál életteli,sugárzó, egészséges küllemével.

Ízletes harc a ráncok ellen!

You may also like...