Blog

LEGYEN SZÉP-LEGYEN CSINOS

Így dekoráld a szalmakalapodat, hogy igazán csinos legyen! - A mókusok  spórolnak.

Az egészséges bőrhöz szükséges vitaminok

Az,hogy külseje,hogyan fest, sokban függ attól, hogy mit tesz érte. És ami a bőrét illeti, annak egészségéhez a vitaminok és a megfelelő táplálkozás nélkülözhetetlenek. Gondoskodjék tehát arról, hogy naponta 55-65 g fehérjét kapjon. Igyon naponta, legalább 8 pohár vizet(néhány pohár tea is lehet közöttük), a tej-és joghurtfogyasztását csak a zsírszegény választékra korlátozza. Tartózkodjék a csokoládétól, a diótól, a szárított gyümölcsöktől,a (zsírban) sült ételektől, a kólaitaloktól, a kávétól,az alkoholtól, a cigarettától és a túlzott sófogyasztástól.

Ne használjon cukrot sem! Kevés mézzel,vagy melasszal mindent ugyanolyan jól édesíteni. A jó kezdet az egészséges és ragyogó bőr eléréséhez a napi fehérjeital. Bármelyik étkezés helyett iható, de különösen jó reggelire.

Naponta 1 multivitamin+ ásványisó- tabletta.Valamelyik étkezés után vegye be. Fontos a bőre tónusához, és az idegi egészségéhez- naponta 100mg(nyújtott hatású) B-vitamin-komplex. Valamelyik étkezés után vegye be! B-6 vitamin csökkenti az arcbőr zsírosságát. Hetente 5 napon át, naponta 2×25 000 NE A vitamin. Naponta 3×1000 mg csipkebogyó C-vitamin bioflavonoidokkal. Növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet.a C-vitamin.

Étkezések után vegye be.

You may also like...