Jóseszköz

Mahjong jóslás 2. rész

Az előző rész:

https://esthajnalcsillagjosda.com/mahjong-joslas-%f0%9f%80%84-1-resz/

 

  • Következzen a mahjong kövek, lapok értelmezése:

Érme 1
– Gyöngy

A Gyöngy-öt az ősi kínai hagyomány kincsként tisztelte. A jelenlegi elanyagiasodott világunkban a gazdagságot, a fényűzést, eltúlozva pedig a hivalkodást jelképezi.
Ennélfogva az Érme 1 jelentése: az egyensúly megteremtése vagy helyreállítása legyen a célod. Test-lélek-szellem egyensúlyának elérésére sarkall. Sehol ne legyen túl sok.

Érme 2
– Tölgyfa

A Tölgyfa az erőt jelöli és megoldás képességét. Olyan férfi jelképe az Érme 2, mint a tölgyfa. Életerős minden tekintetben. Öntudatos, aki eléri a kitűzött célját. Ha nőről lenne szó, akkor a férfias energia jellemzi, és ugyancsak céltudatos. Ha nem másik személyről kérdeztél, akkor Neked kell felvértezni magad ezen tulajdonságokkal. Ilyen módon tudod elérni a vágyad. A kényszer, erőszak nem idetartozik, hisz aki erős belül, kívül soha nem kényszerrel/kényszerítéssel ér célba.

Érme 3
– Főnix madár

A Főnix hamvaiból támadt fel, és az örömöt, boldogságot jelképezi. Az Érme 3 jelentése is hasonló, hisz nem érheted el könnyen a célod, mert valamit fel kell áldoznod érte. Gyökeres változáson kell átmenned, sok veszteséget megélned, mire eléred a vágyott célt. A sok szenvedés által sokat tanulsz, éretté válsz, és ezután igazán fogod tudni értékelni azt, ami végre a tiéd lett.

Érme 4
– Jade

A Jade egy szerencselap. Mivel Kínában a jádét egy rendkívül értékes kőnek tartották, fontos szimbólum volt. A lelki bölcsességet jelképezte. A Jade lap látványos sikert hoz, és eredményességre utal. A kapcsolatok terén tartósságot biztosít, hosszútávra tervezhetsz. Házasságot is jelezhet.

Érme 5
– Sárkány

A Sárkány a ősi Kínában pozitív jelentéssel bírt, sőt szerencse jelképe volt. Mitikus lény volt a sárkány. (Nem úgy, mint a mai szóhasználat szerinti értelmezése.) Szerencsés életszakra számíthatsz, amikor a sors is tisztítja előtted az utat. Fontos hogy ne ülj tétlenül a szerencsére várva. Tedd továbbra is dolgod, és egyszer, amikor nem is számítasz rá, meglep egy kedvező élethelyzet.

Folytatása következik.

🀄

You may also like...