Jóseszköz

Mahjong jóslás 3. rész

Az előző részek:

https://esthajnalcsillagjosda.com/mahjong-joslas-%f0%9f%80%84-1-resz/

https://esthajnalcsillagjosda.com/mahjong-joslas-2-resz/

 

  • A madzsong kövek, lapok értelmezésének folytatása:

Érmék 6
– Barack

A Barack a női energiát jelöli. (Nem csak nőt, hisz a férfiaknak is van női-es ☯ energiájuk; tehát elsősorban az energia minőséget jelöli, nem a nemiséget.). Az ügyeid úgy oldódnak meg, úgy jutsz előre, ha női a minőséget hozod előtérbe. (Női minőség pl. a gyengédség, a befogadókészség, az odafigyelés.) A teljes képhez, a teljes válaszhoz további lapot, követ kell húznod. Kapcsolati kérdésnél a férfi szerelme, nőnek, olyan személy, aki vetélytárs lehet. Továbbá nőrokon.

Érmék 7
– Rovar

A Rovar a kisebb szerencsét, és kisebb győzelmet, előnyt jelöli. Ez egy kis pozitívum, mely megtölti a szíved, és erőt ad a nagy szerencse, vagy a munkád, feladatod hosszú távú sikeréhez szükséges kitartás eléréséhez.

Érmék 8
– Fehér Tigris

A Fehér Tigris a tiszta férfierőt, energiát a Jang ☯ energiát testesíti meg. A férfi, férfias energia pl. a harcra készség, az eltökéltség, ami szükséges lehet az adott kérdés véghezviteléhez. Ha netán e tulajdonságok hiányától szenvedsz, akkor kezdd el edzni magad. Itt most nem a Jin energia fog sikerre vinni.

Érmék 9
– Egyszarvú

Az Egyszarvú szimbolizál egyfajta megérző képességet, mert a jövőbelátás szükséges az adott helyzetben. Ezáltal ki tudod tapintani az emberek valódi szándékát, és nem fognak tudni megvezetni. Jelezheti hogy akár gyógyító képességgel is meg vagy áldva. Ha még nem ismerted fel az ilyen jellegű képességed, érdemes mélyebben beleásnod magad a témába.

Folytatása következik.

🀄

You may also like...