Mahjong

Mahjong jóslás 7. rész

 

A folytatás:

Az előző részeket idekattintva olvashatod

 

Bambusz 5 

Lótuszvirág 

A születésre és újjászületésre, a mindent túlélek állapotra utal. Lelki fejlődésed terén jelentős eredményt értél el. (Jelölhet még gyermekáldást). Új projekt, munka kezdete is lehet. A Lótuszvirág a megújulás, a frissítés, újra feltölt-őd-és jelképe is.  

 

Bambusz 6 

Víz 

A Víz arra ösztönöz, hogy merj többet beszélni. A kommunikáció fontos, hisz elvezet a megoldáshoz. Aki nem mer beszélni, nem mondja el a véleményét, el is taposhatják, ráadásul sok kellemetlenséghez, félreértéshez, félremagyarázáshoz vezethet. Légy olyan, mint a víz.  

 

Bambusz 7 

Teknős 

A Teknős türelemre bíztat. Ha ennek hiányában lennél, akkor gyakorold. Nem hullik minden azonnal az ölünkbe, sok mindenre várni kell, mire megérik, meg tudjuk venni, el tudjuk érni. Ez vonatkozik mindenféle helyzetre. A Teknős jelzi a hosszú életet is. 

 

Bambusz 8 

Gomba 

Az élet örökkévalóságát jelzi. Hisz minden képes a megújulásra. Alakulhat meglepő élethelyzet,  ami mindenképpen kihat rád.  

 

Bambusz 9 

Jegenyefa 

Az alkalmazkodás képességére tanít. Arra, hogy a nehézséget is túl lehet élni. A jegenyefa alkalmazkodóképessége meglepően nagy.  A célod elérése érdekében kompromisszum-képessé válsz.   

 

Folytatása következik. 

You may also like...