Blog

RODOKROZIT ÁSVÁNY

Rodokrozit ásvány hatása
RR

RODOKROZIT HATÁSA: boldogság ásványa, vidámság, önbizalom, szexualitás, nemi szervek, szeretet, asztma, légzés, vese, szív problémák, vérnyomás stabilizáló, migrén.

A RODOKROZIT a 12 mesterkristály egyike. Vidámságot és önbizalmat kölcsönöz viselőjének. A SZIVCSAKRA ásványa, így szeretetet csempész az életünkben és megszünteti a dühöt. Fokozza a szexualitást, felpezsdíti a régi kihűlt kapcsolatokat. SERKENTI a nemi szervek működését és a keringést. ARRA TANÍT ,hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, illetve az igazsággal, akár önmagunkkal, akár másokkal kapcsolatban .ENYHIT az asztmás tüneteken és megszünteti a légzési problémákat. TISZTÍTJA A VESÉKET csillapítja a migrénes fejfájást, stabilizálja a szívverést és a vérnyomást. EZ AZ ÁSVÁNY arra ösztönöz bennünket, hogy ne törjünk össze, akármilyen fájdalmas érzéseket kell, hogy átéljünk, mindig kitartóak legyünk és tanuljunk belőle.

ALKALMAZÁSA:

Viseljük ékszerként a csuklón, vagy tegyük a szív, illetve a napfonat csakrára. Migrénes fejfájás esetén, tegyük a gerincoszlop felső részére.

Rodonit-Rodokrozit-Rózsakvarc ásvány karkötő Fényes 8mm

You may also like...