Blog

RÓZSAKVARC

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, ékszer és , szöveg, amely így szól: „Rodonit & Rózsakvarc karkötő sztreccs (00000752) Ár: 3.690Ft”

Rózsakvarc hatása: mesterkristály,nyugtató, kommunikáció,vese,vérnyomás stabilizáló, szív,mellékvese,bőr.

A Rózsakvarc: az egyik legismertebb ásványink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike.Ősidők óta használják,leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint régen szerelemvonzáshoz,kapcsolatok ápolásához használták, és egyik legjobb szív gyógyító. Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe.

Felszabadítja az érzelmi blokkokat, bátorít fejleszti az empátiát, nem csak víselője, környezete számára is. A szeretet kőve,megszabadít mindenfajta fájdalomtól,csalódástól, ki nem mondott érzelmektől.

ALKALMAZÁSA.

Viseljük hosszú távon ékszerként, elsősorban a szív fölött. Ha a csecsemömirigyre tesszük,jótékonyan hat a tüdőre és a mellkasra. Szerelemvonzáshoz tegyük az ágyunk mellé, vagy a kapcsolati sarokba, de már ekkor is kifejti jótékony hatását, ha csak a környezetünkben van mint marokkő.

You may also like...