Blog

SEGITŐANGYALOK

A SEGITŐANGYALOK, megtudják mutatni, hogy a problémás élethelyzetek megoldásához, milyen angyali energiákat hívj magadhoz, ha szeretnéd elkerülni, hogy a már most is nehézségeket okozó élethelyzeted tovább romoljon./további nyomasztó, és jólétedet romboló terheket, biztos nem szeretnél már kapni./ A SEGÍTŐANGYALOK,nagyobb rálátással vannak a homályos zavaros dolgokra,és megtudják keresni azokat a téged segítő megoldásokat, melyek a jobb életet hozhatják el számodra….íme,néhány angyali segítség..egy üzenet, melyek az angyalok megpróbálnak neked átadni…talán már hallottál erről….talán még nem….

HOGYAN ÜZENNEK AZ ANGYALOK? Sokféle formában kaphatjuk meg az égi üzeneteket attól függően,hogy az angyalok a kommunikáció mely módját tartják a leginkább a személyiségünkhöz illőnek. A legtöbb ember számára, érzések formájában érkezik az útmutatás. Ezek lehetnek érzelmek,vagy testi érzetek.

MI ANGYALOK,MINDIG KÖRÜLÖTTED VAGYUNK, DE CSAK AKKOR ÉRTED MEG ÜZENETEINKET,HA EGY NYELVET BESZÉLSZ VELÜNK!!!!

Angyal lexikon :: Arkangyalok Légiója

HACHAMEL

A helyes út megtalálásának, illetve az életút a sors angyala. Ha sokat utazik valaki, jó, ha ennek az angyalnak a segitségét kéri, mert ő intuitívian, megsúgja,hogy merre kell menni, így minden akadály nélkül a leggyorsabban juthatunk el a célba. Ez az életutunkra is érvényes.

STAMIEL A siker angyala

Segít,hogy sikeresek legyünk az élet bármely területén. A munkánkban a magánéletünkben, vagy egy ház eladásban, bármiben sikeresek szeretnénk lenni, kérjük az ő segitségét.

SIMIEL

A szerelem, a szerelmi problémák angyala. szerelmi ügyeinkben forduljunk hozzá, biztosan fog segiteni nekünk.

ASINEL

Szerencse boldogság angyala. Kérhetjük a segítségét, ha szerencsére boldogságra vágyunk.

ASRAEL

A HALÁL a hazavezetés angyala. Ha valaki meghal, hivjuk őt,hogy segitsen a léleknek fájdalommentesen, és akadálytalanul átkelni a fénybe. Segit,hogy ne ragadjon itt a lélek.

KARMAEL

A karma a karmikus terhek angyala. Aki úgy érzi, hogy nehéz élethelyzetbe került, és nem bírja terheket, ezt az angyalt kérheti meg,hogy enyhítsen a karmáján, ha lehetséges.

DOSOEL

A test a lélek,és a szellem felfrissítésének az angyala. Forduljunk ehhez az angyalhoz bátran, és segíteni fog,hogy megtaláljuk a módját a felfrissülésnek.

Angyal: SEGÍTŐINK, AZ ANGYALOK. SOROZAT KÉPEK.

You may also like...