Blog

SMARAGD ÁSVÁNY HATÁSA

Gyűrű 8.75 ct-vel. Kolumbiai "hagyományos-kisebb" smaragd és 24 gyémánt  3.20 ct. | HushHush.com
Fazettált Smaragd Ásványgyöngy Gyöngyfüzér 2mm - Ásvány éksz

SMARAGD HATÁSAI: szív, szem, szeretet, tisztánlátás, védelem, reuma, gyulladáscsökkentő, tüdő, gerincoszlop, arcüreg, izmok, máj, cukorbetegség

A SMARAGDOT már az ősi kultúrákban is ismerték. Az ókorban leginkább a szem betegségeit gyógyították vele, míg az egyiptomi Kleopátra azért viselt rengeteg smaragdot, mert úgy vélte, hogy Vénusz szépsége lakozik benne, és fiatalsága, így sokáig megmarad.

A SMARAGD erősíti a feltétel nélküli szeretetet, egyensúlyban tartja a párkapcsolatot és nyugtatja a lelket. Fokozza a szellemi tisztaságot, erősíti a tisztánlátást, viszont azt tartják róla, hogy megvéd a gonosz varázslatoktól. A smaragd hatásai közé tartozik, hogy csökkenteni tudja a klausztrofóbia tüneteit is.

FIZIKAILAG A SMARAGD gyógyítja a szív problémáit, az arcüreget, a tüdőt, a gerincoszlopot, a szemet és az izmokat. Fejleszti a látóidegeket, méregteleníti a májat, enyhíti a reumát és védelmet biztosít fertőzésekkel szemben. Csökkenti az ízületek gyulladását és cukorbetegségre való hajlamot.

ALKALMAZÁSA:

VISELJÜK ÉKSZERKÉNT, VAGY TEGYÜK A MEGFELELŐ TESTRÉSZRE VISZONT 1 HÉT UTÁN, MINIMUM 1 NAPRA PIHENTETNI KELL.

Kleopátra királynő: Kleopátra és a smaragd
Smaragd – Ásvány műhely – Egyedi Ásvány Ékszerek

You may also like...