Blog

TAROT JÓSLÁS

Tarot kártya jóslás! Tudd meg mit hoz a jövő, most csak 3500 Ft-ért! | Star  Kupon

A tarot nem dönt helyetted, csupán tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra miközben az útmutatást olvasod, tudni fogod mit kell tenned, mit érdemes elkerülnöd, mire figyelj, és mi az, amin változtatnod kellene. A kérdésedet világosan és egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tud a választ.

A tarot kártyát az ősi Egyiptomban spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásában segíthet.

A tarot jóslás-spirituális tanácskérés

A tarot 22 Nagy arkánuma életünk fontos fordulópontjaiba enged mélyebb bepillantást szimbólumai segítségével. Az értelmezések természetesen csak kiinduló pontként szolgálnak, amiket hozzá kell igazítanunk saját élethelyzetünkhöz.

A tarot kártyát használhatod tanácsadóként, és napi kártyaként is, ezenkívül segít belső gátjaid tudatosításában is. Sokszor jó lenne tudni már reggel ébredéskor,hogy mire számíthatunk a nap folyamán. Nehézségekre,sikerre, vagy csak úgy eltelik mint a többi nap. Ehhez nyújtok segítséget a napi tarot online kártyajóslás segítségével.

Amennyiben van tarot kártyád, reggeli kávézás közben húzzál egy lapot a pakliból-csak egyet -majd gondold át, mit üzent aznapra. A negatív lapoktól nem kell megijedni, általában a tarot jelentés tartománya eléggé széles spektrumon mozog. Egy idő után, főleg ha rendesen leírod vagy megjegyzed a kártyát, saját magadra szabhatod a jelentését. Engedd el magad, majd tedd fel a kérdést: Hogyan alakulnak ma a dolgaim? Nekem a tarot (kártya) jóslás a kedvenc munkaeszközöm, és a hiteles tanácsadóm.

Tarot – Wikipédia

You may also like...