Blog

TISZTÁNLÁTÁS

TISZTÁNLÁTÁS - MI A TISZTÁNLÁTÁS? - Balázs Rozália
MindenegybenBlog

Ma a köznyelvben tisztánlátónak azt az embert nevezzük, aki ezt a belső érzékelőképességét az átlagosnál jobban kiművelte, vagy született tehetsége révén az átlagosnál érzékenyebb belső észlelőerővel bír.

A tisztánlátó nem szükségszerűen érzékel képekben,-bár ez is előfordulhat- sokkal inkább” észlel”,”érez”,”sejt”,”tud”. BELSŐ érzéseit természetesen visszafordithatja képekké, és képzelőereje segitségével rá is vetítheti arra amit a szemével lát. Egy tisztánlátó láthat AURÁT egy derengő fényburkot egy test körül, de az önmagában nem azonos a tisztánlátással. PL,ha rá néz valakire, lehet,hogy egyáltalán nem lát semmi különlegeset, sokkal inkább benső sugallatok,érzések ébrednek benne,amit megfogalmazva szavakba öltve hangosan ki is mondhat.

És talán az is fontos tanulság: hiába látja valaki tisztán a sorsát, hiába érzékeli a jövőjét a tudás önmagában nem elég. Cselekvőképesség és hatóerő is kell hozzá, hogy a belső látomásunk üzenetét valóra váltsuk. Persze vannak olyanok is akik született képességgel rendelkeznek, és vannak olyanok is akik esetleg hirtelen felismerés hatására hozzák felszínre magukban ezt a rejtett képességet. Egyesek szerint egyre több ember fedezi fel kisebb-nagyobb mértékben ezt a képességét. Ez a képesség a hatodik csakrában, vagyis a harmadik szemben lakik. Az EZOvilágban misztifikálódot ez a képesség, pedig sokkal több ember használja a tisztánlátását a mindennapi életben, mint ahányan tudatában vannak ennek. Ez nem misztikus képesség, egy kis gyakorlattal bárki elsajátíthatja.

A tisztánlátás

You may also like...