Blog

TÍZMILLIÓSZOROS NAP TEREMTŐ MANTRÁJA

Ma van az év első Tízmilliószoros napja! Így vonzd be az életedbe a  boldogságot, áldást, szerencsét, szeretetet!

A TÍZMILLIÓSZOROS NAPOK JELENTŐSÉGE abban áll, hogy felhívja figyelmünket arra: életünk minden napján teremtünk. Erőnk és sikerünk abban áll, mennyire tudunk tudatosak lenni, és kontrollt gyakorolni gondolataink, érzéseink, szavaink, és tetteink felett.

EZEKEN A NAPOKON nemcsak magunkért, hanem az egész világért felelünk. Pozitív gondolataink, szeretetünk, kedvességünk az egész világba fényt hozhat. A VÁLTOZÁS, a felemelkedés, a béke mindig velünk és bennünk indul el.

ENGEDJÜK EL A NEGATÍV gondolatainkat és tegyünk együtt egy szebb világért! Ha élsz a nap kínálta lehetőséggel, életedet pozitív irányba változtathatod, közelebb kerülhetsz céljaidhoz és vágyaidhoz.

EZ A NAP KIVÁLÓ lehetőség arra, hogy sorsunkat új, pozitív irányba tereljük, ezzel a mantrával:

ISTENEM KÉRLEK TÖRTÉNJEN AZ , AMI MINDENKINEK A LEHETŐ LEGJOBB.. TÖRTÉNJEN AZ, AMI A LEGFELSŐBB JÓT A LEGNAGYOBB BŐSÉGET, FÉNYT, SZERETET HOZZA EL A SAJÁT ÉLETEMBE, ÉS A FÖLD ÖSSZES ÉLŐLÉNYE SZÁMÁRA: KÖSZÖNÖM!!!

LEGYEN CSODÁS TEREMTŐ NAPOTOK! Kívánom, hogy az Angyalok Fénye és Szeretete ragyogja be az életeteket!

HA KÉSZEN ÁLLSZ, arra, hogy kapcsolódj az Égiek Csodálatos Világával, és érzed szívedben a hívást, akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvényén, ahol megtapasztalhatod az Angyalok Világának csodálatos energiáit.

KAPCSOLÓDJ ÖSSZE, AZ ARKANGYALOK FÉNYÉNEK EREJÉVEL, HOGY BEFOGADD ÉLETEDBE AZ ARKANGYALOK SEGÍTSÉGÉT, ÉS ELFOGADD ÉGI AJÁNDÉKAIKAT, MELYEKET SZÁMODRA HOZTAK !!!

Tízmilliószoros nap: 02.27 | Kulcsaparkapcsolathoz.hu

You may also like...