Jóseszköz

Virágjóslás, Hajnalka

A hajnalka kora reggel nyílik, így az értelmezésben is az ébredést, a frissességet, a friss elmét jelenti, minden tekintetben. Hiszen, ha éberen jársz-kelsz, észreveszed melyek azok a lehetőségek, amelyek érdemesek arra, hogy élj velük, kihasználd az adódó alkalmat, akár csak úgy ösztönösen is. 

Úgy nézz a dolgaidra, ügyeidre, hogy nem kényszer semmi. Ha épp nem is a leg kedvedre valóbb egy-egy feladat, mégis szívesen elvégzed, mert tudod, ezáltal is több leszel. Nem esel kétségbe, mert tudod, nem kell elmélyedned a neked nem éppen kellemes ügyekben. Amit gyorsan el tudsz intézni, megteszed, de tudatában vagy annak, hogy szinte mindig van másik lehetőség, van egy másik út a célod kellemesebb élményekkel tarkítva is el tudod érni. Nem kell elveszned, nem kell mélyen belebonyolódnod egyik kuszaságba sem. 

Ügyelj arra, hogy ne szívja el az energiád semmilyen felületes kapcsolat. Legyen ez társ, vagy munka, a lényeg, mindig tudd, van számodra megfelelő, nem kell elfogadnod a kényszerű megoldásokat. 

 

You may also like...